Protestantse Gemeente Oude Wetering

Predikant stelt zich voor Afdrukken
.
Mijn naam is Christa Jonkheer en op 5 januari 2014 ben ik als predikant bevestigd en verbonden aan de Protestantse Gemeente te Oude Wetering.
Ik ben geboren in de gemeente Langedijk, een plaatsje in de kop van Noord-Holland.
Na de middelbare school heb ik eerst agrarische economie in Wageningen gestudeerd en na mijn afstuderen in 1995 ben ik de ICT-sector ingerold. In die branche heb ik 18 jaar op veel plaatsen en in verschillende functies gewerkt en heb ik mensen ontmoet met heel verschillende achtergrond, levenswijze en geloofsbeleving.
.
Naast mijn werk in de ICT, ben ik in 2005 theologie gaan studeren met als doel om gemeentepredikant te worden en daarmee een heel andere richting in mijn leven in te slaan.
Een beslissing waar ik geen moment spijt van heb gehad, want werken in en voor de kerk is het mooiste wat er is.
De boodschap van het evangelie is heel waardevol, juist ook in deze tijd. Ik hoop daarom dat we elkaar vanuit onze eigen geloofstraditie mogen inspireren en bemoedigen, want kerk zijn dat doe je samen. Zo maken we het ook mogelijk om steeds weer nieuwe wegen te zoeken en zo het spoor van God in ons leven steeds opnieuw te ontdekken. Doet u mee?
.
Ik ben voor 80% verbonden aan de gemeente. Vrijdag is, naast de zaterdag, mijn vaste vrije dag, maar in bijzondere omstandigheden kunt u uiteraard altijd contact opnemen.

Ik hoop in elk geval dat als het nodig is, u mij weet te vinden.
Ds. C.J. Jonkheer